Autopoetsen

Wiki Article

Jouw heilige koe staat maar verlept op de oprit? Laat je Mercedes door ons tot in detail. Sneeuw doet je nissan geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij maken er zoveel werk van dat de schitterende glans die je auto ooit eens bezat weer terug komt. De gelakte laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Ons team is altijd voldaan op het eindresultaat, en dat is niet zo vreemd, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven de grootste zorg aan je vierwieler. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na ons werk? Deze vindt je op onze website. In een zucht staat er dan weer een fraai blinkende automobiel voor je huis waar je graag naar kijkt.

Zodra je in je Kia stapt kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Zonde, er valt spijtig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om je Kia dan weer compleet zonder steenaanslag te maken kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. En uiteraard die kleur, helemaal opgebloeid.

Super mooi toch al die glimmende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de lak. Met onze glas-coating service gaat ook jouw voertuig er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat is nano-coating nu eigenlijk? Nou het is een aparte beveiligde laag over je bestaande autolak heen die nog lange tijd blijft zitten. Voordat de glascoating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt het middel blijven plakken. Na deze glascoating hebben waterdruppels en viezigheid geen greep meer op je lak, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Ook de binnenzijde van je vierwieler kunnen we geheel zuiveren zodat je nogmaals met een lekker gevoel de bolide in stapt. Wij maken het gehele interieur brandschoon, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten zuiveren? Na een aantal maanden is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen je het kocht. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een schande als die een smerige autorit krijgt. De stoffen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Fiat lekker ruiken, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij maskeren de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer prettig geurt.

Ook een compleet pakket bestellen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Vanzelf sprekend kan je ook pakketten combineren, het is net wat u ons wilt laten doen. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw voertuig fatsoenlijk hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je dochter wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Is het beschamend als je wegrijdt? Wij boenen je vierwieler van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Mercedes kleurloos doet lijken komt door storm, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na alsmaar buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook best onweerlegbaar, maar geen zorgen, wij brengen die puike glans naar boven. Voor het mooiste resultaat zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is niet zo vreemd, want ze gebruiken de betere producten en geven de grootste zorg aan je Ford. Wil je enkele foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze site. In niet al te lange tijd staat er dan weer een fraai glimmende wagen voor je appartement waar je graag naar kijkt.

Dit is je vast niet onbekend, dan ben je een stukje aan het rijden en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krassen bijgekomen door fijne steentjes. Spijtig, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je bolide af te komen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Ook de kleur is weer tot leven gekomen.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een bolide? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van ik wou dat die van mij was? Met onze glascoating service gaat ook jouw Kia er net zo uit zien, is dat niet de wens die je altijd al had gehad? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een bijgevoegde beschermende laag over je bestaande autolak heen die nog lange tijd blijft zitten. Voordat de glascoating kan worden gewreven behoort de heilige koe eerst ingrijpend gewassen te zijn wilt het middel blijven plakken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere viezigheid van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een schone Bmw naar je werk kan.

Ook de binnenzijde van je heilige koe kunnen we volledig schoonmaken zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken alles binnen het interieur fatsoenlijk, de autostoelen en dashboard tot de grond aan toe. Maak je behoorlijk wat kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. Als je je zoon Lees meer een lift moet geven dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. Alle mogelijke plekjes worden door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. En weet je nog hoe lekker het interieur rook toen je je Audi net bij de auto dealer had opgehaald? We gaan niet met een prettige reuk domineren, maar halen deze weg zodat je auto interieur weer lekker geurt.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je bolide van binnen en buiten brandschoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Tevens is het best slim om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto van je bedrijf of een particuliere? Wij maken hier geen verschil in, we helpen iedereen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw Honda brandschoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je familie wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer informatie.

Report this wiki page